Weekendje weg Texel

Maximaal genieten in weinig tijd

Een weekendje weg naar Texel is dé manier om in weinig tijd maximaal te genieten. Of je nu even wilt uitrusten of uitwaaien. Texel is zo veelzijdig dat je je hier altijd zult vermaken. En tijd te kort zal komen. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niet uit, dan kom je gewoon weer een keertje terug!

Boek een weekendje weg naar Texel
Texel: 30 kilometer strand, 29.000 schapen

Texel: 30 kilometer strand, 29.000 schapen

Texel is niet zo heel groot, maar 162 km2 in totaal. Maar wie hier een weekendje weg is, zal merken dat er meer te doen is dan mogelijk in twee of drie dagen tijd. De vele polders, weilanden, het strand dat wel 30 kilometer lang is en de vele, vele dieren die hier zijn, houden je wel bezig. Wist je bijvoorbeeld dat we hier zo’n 29.000 schapen hebben? Dat is meer dan het dubbele van het aantal inwoners op ons eiland!

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Voor dierenliefhebbers en natuurfans

Als je een dierenliefhebber bent, is Texel een heus paradijs. Met meer dan 400 verschillende diersoorten kom je er hier vast een tegen die je nog niet eerder hebt gezien. Maar ook voor natuurfans is het hier genieten. Het strand, de duinen en de weilanden liggen voor je klaar om op je gemak te bekijken. En wil je zoveel mogelijk uit je weekendje weg halen? Huur dan een fiets. Met 140 kilometer aan fietspaden is elke plek op Texel goed per fiets te bereiken.

Genieten op Texel

Heb je helemaal geen zin om je druk te maken in dat ene weekendje weg? Dan ga je gewoon lekker relaxen. Met een boek en een goed glas wijn in onze tuin. Of een middagje sauna* in ons hotel. En natuurlijk met een fantastisch diner in een van de vele uitstekende restaurants vlakbij. Niets moet, veel mag. Het is jouw weekend en wij zijn er om je daar maximaal van te laten genieten.

Comfortabel

Dat genieten begint bij ons al bij aankomst in het hotel. We staan voor je klaar en je kamer is gereed. Een comfortabele plek waar je kunt uitrusten en opladen voor de volgende dag. ’s Ochtends zetten we een goed ontbijt vol verse, Texelse producten voor je klaar en hebben altijd wel een tip om je dag aangenaam door te brengen. En ben je na een dag buiten toe aan wat ontspanning? Dan schenken we je graag iets in bij onze bar. Een warme kop thee, een echt Texels Skuumkoppe of een mooi wijntje. De keus is aan jou.

Last-minute boeken

Ook last-minute een weekendje weg boeken naar Texel is mogelijk. Kijk snel bij onze beschikbaarheid wanneer er een kamer voor je vrij is. Ook als je geen weekendje weg maar een paar dagen doordeweeks naar Texel wilt, is dat natuurlijk mogelijk. Als je rechtstreeks boekt, vergeet dan niet om de kortingscode ‘hotelopdiek’ op het boekingsformulier in te vullen. Je krijgt dan meteen 5% korting op de overnachting.

Weekendje weg naar Texel? Boek nu bij Hotel Op Diek!

Ben jij klaar voor je weekendje weg naar Texel? Wij staan in ieder geval al klaar voor jou!

Lekker weekendje weg op Texel

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM