Relaxen op Texel

Met ontspannen faciliteiten in ons hotel en de rust en ruimte van het eiland

Of je nu komt om veel te wandelen, flinke fietstochten wilt maken of alle dorpjes op Texel wilt afstruinen, jouw verblijf op Texel is er natuurlijk ook om te relaxen. Omdat je even de rust wilt opzoeken, de rust in jezelf wilt terugvinden of na flinke inspanning de spieren wat rust wilt gunnen. Wat jouw reden om te relaxen ook is, bij Op Diek lukt het.

Wellness bij Op Diek:
privésauna voor onze hotelgasten

In ons hotel staat een sauna voor je klaar. Deze kun je boeken als het jou uitkomt en dan is die sauna ook alleen voor jou. In deze wellnessfaciliteit vind je vier grote relaxstoelen, kun je gebruik maken van comfortabele badjassen en afkoelen onder een grote stortdouche. De weldadige warmte is rustgevend en een verademing voor jouw spieren voor als je bijvoorbeeld een stevige wandeling door de duinen hebt gemaakt! De sauna kan geboekt worden bij beschikbaarheid en kost € 12,50 p.p.

Privesauna voor hotelgasten
De tuin van hotel op Diek

Relaxed en comfortabel overnachten op Texel

Ontspannen in de tuin en het terras

Ook onze zonnige tuin en terras staan voor je klaar als echte Texelse relaxplek. Gelegen op het zuiden en met genoeg beschutte plekjes. Hier kun je zelfs in de lente en herfst heerlijk buiten zitten. Vind je het dan toch nog iets te fris, dan zoek je een plekje bij de haardkachel in de tuin. En op de warme, zomerse dagen zetten we graag een parasol voor je op als je daar behoefte aan hebt.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Vlakbij duinen en strand

Stap je ons hotel uit, dan hoef je de straat maar uit te lopen om in de duinen aan te komen. Of je neemt de fiets en staat met tien minuten al op het strand. Loop lekker met je hoofd in de frisse zeewind of volg een yogaworkshop aan het strand. Wat jouw manier van ontspannen ook is, de rust en ruimte van Texel brengen alle gedachtes tot rust en laten nieuwe ideeën ontstaan.

Tijd voor jezelf? Kom naar Op Diek op Texel!

Neem de tijd voor jezelf en kom tot rust op Texel. In ons hotel staan alle faciliteiten tot jouw beschikking om een heerlijk verblijf te garanderen. En natuurlijk zijn wij er om je een warm welkom te geven en je optimaal te laten genieten. Bij Op Diek op Texel vind je alle rust en ruimte om echt te kunnen relaxen!