Overnachten op Texel

Beleef ons mooie Waddeneiland vanuit Hotel Op Diek

Een dagje naar Texel is leuk, maar overnachten op Texel is nog veel beter! Je hebt dan veel meer gelegenheid om ons mooie Waddeneiland te beleven. En dat is altijd de moeite waard, wanneer je ook komt.

Overnachten op Texel
Texels Skuumkoppe op het terras bij hotel op Diek

Instant vakantiegevoel

Heb je niet zoveel tijd, maar wel heel veel zin om er even tussenuit te zijn? Dan is een vakantie dichtbij de perfecte oplossing. Want zelfs als je voor een korte break naar Texel gaat, ben je er echt uit. De overtocht met de boot naar een eiland geeft je het instant vakantiegevoel. En daarvoor hoef je niet eens de grens over.

Texel ontdekken

Natuurlijk kun je ook voor langere tijd overnachten op Texel. Of je nu een midweek, hele week of nog langer komt, er is bij ons eigenlijk altijd wel een kamer vrij. En vanuit hier heb je de perfecte plek om Texel te ontdekken. Of er weer van te genieten als je hier al vaker bent geweest.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Zwerven over het eiland

‘Hier’ dat is Hotel Op Diek. Een comfortabel hotel in een authentieke stolpboerderij in Den Hoorn, het zuidelijkste dorpje op Texel dus. Vanuit ons hotel ben je met 10 minuten fietsen al op het strand en met slechts een paar minuten wandelen midden in de duinen. En ben je na een lange dag wandelen, struinen of zwerven over ons eiland toe aan wat rust? Dan vind je dat in onze gezellige lobby of riante tuin. En ook van daaruit kijk je zo op de weilanden met Texelse schapen.

hotel op diek net een bed & breakfast
5 redenen om naar Texel te gaan

5 redenen om te overnachten op Texel
bij Hotel Op Diek

  • Puur comfort in ons hotel met 23 hotelkamers, er is dus eigenlijk altijd wel plek en elke kamer is voorzien van een aangename inrichting en fijne details zoals producten van Rituals.

  • Relaxen kan altijd; in de tuin, de lobby, op de kamer zelf of in onze privésauna*. Een goed glas wijn of een kop verse bonenkoffie zijn ook altijd mogelijk, zo kun je maximaal relaxen op Texel!

  • Heerlijk eten; ’s ochtends met een uitgebreid Texels ontbijt in ons hotel of ’s avonds bij een van de vele uitstekende restaurants op loopafstand. Wij vertellen je wel waar je wezen moet.

  • Actieve dagen; huur een fiets, doe een lange wandeling, ga wadlopen of winkelen. Vanuit ons hotel is er genoeg te doen en we hebben altijd tips voor leuke activiteiten op de dag zelf.
  • Voordelig overnachten; we bezuinigen niet op comfort, luxe en persoonlijke aandacht dus we zijn geen budgethotel. Maar boek je rechtstreeks? Dan krijg je 5% korting met de code ‘hotelopdiek’.

Overnachten op Texel? Boek nu bij Hotel Op Diek!

Vind je het ook de hoogste tijd om even lekker uit te waaien, te ontspannen of juist een paar actieve dagen in te plannen? Dan is het tijd voor een overnachting in ons hotel. Boek nu je weekendje Texel of blijf een paar dagen langer. Wij heten je hier van harte welkom en zorgen voor een heerlijk verblijf, of dat nu een nacht of veel meer zijn. Zien we je snel bij Op Diek?