Hotel Texel

Laat je verrassen en verwennen, bij hotel Op Diek

Op Texel vind je schapen, zee en wind. Tot dusver geen verrassingen. Maar het comfort en de aangename luxe in ons hotel verrassen zeker wel. Bijvoorbeeld omdat in een authentieke stolpboerderij al het gemak van nu voor je klaarstaat. Zoek je een hotel op Texel om tot rust te komen en je te laten verwennen? Dan kies je voor Op Diek in Den Hoorn. Er staat je gegarandeerd een aangename verrassing te wachten!

Laat je verrassen en verwennen bij Hotel op Diek

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Modern interieur van hotel op Diek

Unieke sfeer in een prettig modern interieur

Den Hoorn, het meest zuidelijke dorpje op Texel, is van zichzelf al authentiek. Met mooie dorpsstraatjes vol klinkers, statige panden en met de duinen om de hoek. In zo’n plaatsje staan natuurlijk ook stolpboerderijen; vierkante boerderijen met een puntvormig, vaak rietbedekt dak. Van deze typisch Hollandse boerderijen hebben wij er een op Texel bemachtigd. En recent helemaal opgeknapt en van een moderne inrichting voorzien. Er zijn genoeg details bewaard gebleven om de unieke sfeer te behouden, maar het interieur is nu prettig modern, fris, comfortabel en uitnodigend.

Hotelkamers voor een of twee personen

De 23 hotelkamers, een- en tweepersoons, zijn op de begane grond en eerste verdieping. Elk is modern en sfeervol ingericht en heeft een eigen badkamer, sommigen ook een balkon. En zodra de ramen opengaan waait de frisse Texelse wind naar binnen. Een uitnodiging om zo snel mogelijk naar buiten te komen en ons mooie eiland zelf te ontdekken.

Verwonderen, genieten en ontspannen op Texel

Wie al vaker op Texel is geweest weet dat het hier gaat om relaxen en genieten. Een stukje natuur dat nog ongerept is en waar je niet zo snel andere groepen wandelaars of fietsers tegenkomt. Sterker nog, de kans dat je in de duinen een Schotse Hooglander of paard ziet, is vaak veel groter! Vanuit ons hotel ligt Texel dan ook klaar om ontdekt en bewonderd te worden. Of je hier nu voor het eerst komt, of voor de honderdste keer, er is steeds weer iets nieuws of anders te zien dat je doet verwonderen, genieten en ontspannen. Want met zoveel moois buiten, is het bijna onmogelijk om vast in je gedachten te blijven zitten. Op Texel waai je uit, en kom je opgeruimd weer terug!

Van verse bonenkoffie tot een Texels biertje

Ben je na zo’n dag uitwaaien of ontspannen op Texel toe aan een warm relaxmoment? Dan staan we in ons hotel natuurlijk voor je klaar. Hier kun je vanaf ’s ochtends al een goede kop koffie of thee nemen en in de tuin, op het terras of vanuit de lounge genieten van het Texelse uitzicht over de weilanden en duinen. En ’s middags en in de avond schenken we graag een goed glas wijn voor je in. Of zo’n typisch Texels biertje.

Ontdek Texel vanuit ons hotel

Onze service begint natuurlijk niet pas op het eind van de dag. Al vanaf de vroege ochtend kun je op ons rekenen. Zo staat er ’s ochtends een uitgebreid ontbijt met heerlijke Texelse producten voor je klaar. En ben je dan op zoek naar wat inspiratie hoe je die dag het beste kunt besteden? Dan hebben wij altijd wel een paar tips om vanuit ons hotel Texel beter te leren kennen. Net als de Texelse keuken; wij kunnen je altijd wel een paar goede restaurants in de buurt aanbevelen!

Privésauna

In tijden van corona is het wat anders, maar zodra het weer kan kunnen onze hotelgasten ook van de privésauna gebruik maken. Met vier ruime relaxstoelen is daar genoeg plek om helemaal bij te komen van een inspannende dag wandelen, fietsen of wadlopen.

Lekker weekendje weg op Texel
Boek nu jouw hotel op Texel

Boek nu jouw hotel op Texel

Wie een hotel op Texel zoekt waar het bezoek aan het mooie Waddeneiland alleen maar aangenamer wordt, die boekt nu een verblijf bij Hotel Op Diek. Wij staan voor je klaar om je een heerlijke tijd te bezorgen. En boek je rechtstreeks via onze site? Gebruik dan de kortingscode ‘opdiek’ en je profiteert direct van 5% korting op overnachting en ontbijt. Wanneer mogen we jou ontvangen in ons hotel op Texel?

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM