Eten & drinken op Texel

Van ontbijt tot de borrel ‘s avonds

Bij elk goed verblijf hoort heerlijk eten en drinken. Op Texel is dat niet anders. En dat begint al met het ontbijt in ons hotel Op Diek.

Dagelijks verse, Texelse producten

Wie een dag lang erop uit gaat om Texel te ontdekken, die heeft een goede basis nodig. Wij regelen dat, met een uitgebreid ontbijt in ons hotel. Elke dag vind je hier Texelse en andere verse producten. Met onder meer warme broodjes, verse bonenkoffie, scrambled eggs en gekookte eitjes, lekker fruit, goed beleg, sapjes en volop zuivel. Het ontbijt wordt geserveerd via een buffet, dus sta gerust op en neem nog een extra rondje!

Ontbij bij hotel op Diek

Ontbijtbuffet

Het ontbijtbuffet staat van 8.30 tot 10.00 uur klaar in de lounge. Een ontspannen plek waar jij jouw dag lekker rustig begint terwijl je aan de stoere, houten tafels van het ontbijt geniet. En van het uitzicht natuurlijk! Door de vele ramen in de lounge heb je volop zicht op de weilanden, schapen en de mooie Texelse lucht.

Gratis bonenkoffie en verse thee

De lounge is de gehele dag open. Hier kun je op elk moment naar binnen lopen en gratis koffie en thee nemen. De koffie is een verse bonenkoffie waarvoor per kopje de bonen worden gemalen. En wil je liever een latte macchiato, een cappuccino, espresso of warme chocolademelk? Een druk op de knop en het staat voor je klaar. Pak een goed boek of schuif aan bij de leestafel om lekker te ontspannen. Liever naar de tuin? Neem je drankje mee en geniet buiten van ons mooie Texel!

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Lekker eten op Texel

Of je nu een dagje strand hebt gedaan of een pittige fietstocht hebt gemaakt, aan het eind van de dag wil je natuurlijk lekker eten. En dat kan heel goed op Texel. Vlakbij ons hotel vind je verschillende restaurants, van klein tot groot en zelfs een met een Michelin-ster. Wil je weten wat past bij de trek die jij op dat moment hebt? Dan adviseren wij je graag!

Bar bij Op Diek

Na het diner zin in een afzakkertje? Of wil je voor het avondeten nog een borreltje? Schuif dan aan bij onze gezellige bar. Die is de hele dag tot 22.00 uur open voor wat fris, een Texels drankje of een mooi glas wijn. Van een aperitief voor het eten tot een borrel met vrienden of familie, wij schenken het graag voor je in!

Lekker even nagenieten aan de bar