B&B op Texel

Voor een heerlijke tijd op ons Waddeneiland

Een B&B op Texel is een heerlijke manier om even op ons mooie Waddeneiland uit te kunnen waaien en bij te komen. Je geniet er van comfort, luxe en persoonlijke aandacht. Net zoals bij ons in Op Diek. Een kleinschalig hotel of een grote Bed and Breakfast met een paar kamers. Hoe je het noemt is ons om het even, we zullen je sowieso hier een heerlijke tijd bezorgen!

boek een weekendje texel
Texels Skuumkoppe op het terras bij hotel op Diek

Ontbijt met Texelse producten

Bij Op Diek staan we voor je klaar met een heerlijk, vers ontbijt van Texelse producten en altijd een goed verhaal of een fijne tip. Zodat je vol energie de dag kunt beginnen en ook precies weet wat er hier te doen is. Of waar je de beste en mooiste plekjes kunt vinden.

Uitwaaien

Die mooie plekjes zijn er genoeg hier op Texel. Je moet er soms alleen wel wat voor doen. Flink tegen de wind in fietsen bijvoorbeeld. Of een stukje lopen. Het waait hier immers nogal eens. Maar dat hoeft je niet te weerhouden van een weekendje weg op Texel. Sterker nog, wat is nu lekkerder dan even uitwaaien?! Zeker als je bedenkt dat je na een paar minuten al bij het strand bent. Of dat je hier nog urenlang in alle rust kunt wandelen.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Net als in een B&B!

Wat je ook overdag gaat doen, wij zorgen dat je goed van start gaat met ons uitgebreide ontbijt. En wil je ’s avonds echt lekker eten? Dan vertellen wij je graag waar je moet wezen voor de beste hap. Want ook al kun je bij ons tot ’s avonds laat nog een goed glas wijn of kop koffie bij de bar halen, een lunch of diner serveren wij niet. Precies, net als in een B&B!

Authentieke stolpboerderij

Iets dat bij ons ook net zo is als bij een Bed and Breakfast, is de locatie. Ons hotel is gevestigd in een authentieke stolpboerderij. Gerenoveerd en goed opgeknapt natuurlijk zodat het erg comfortabel is. Maar wel met de typische sfeer van een uniek, bijzonder plekje.

hotel op diek net een bed & breakfast
boek een weekendje texel

Wadlopen, wandelen of winkelen?

Bij Hotel Op Diek heb je de keuze uit 23 comfortabele kamers met een modern, sfeervol interieur. De kamers zijn op de begane grond en de eerste verdieping. Je vindt ons in Den Hoorn, op het zuidelijkste puntje van Texel dus. Een prima uitvalsbasis om de rest van het eiland in jouw tempo te ontdekken. En ben je na een dag wadlopen, wandelen of winkelen toe aan een relaxmoment? Dan kun je bij ons gebruik maken van de privésauna* of op het terras of in de lounge lekker bijkomen met verse bonenkoffie, een glas wijn of een echt Skuumkoppe.

Boek nu jouw B&B-verblijf op Texel, bij Hotel Op Diek

Texel beleven zoals de Texelaars het eiland kennen? Daar heb je inside tips voor nodig. En die geven wij je. Om te beginnen met onze kortingscode: hotelopdiek. Gebruik die als je rechtstreeks bij ons een kamer boekt en je overnacht met 5% korting. Ga je binnenkort naar Texel? Verblijf dan in een hotel met B&B-allure; bij ons in Op Diek!