Verblijf op Texel

Relaxed en comfortabel overnachten op Texel

Op vakantie of een weekendje naar Texel? Kom dan overnachten in ons sfeervolle hotel, een authentieke stolpboerderij met comfortabele en eigentijdse hotelkamers. Op Diek in Den Hoorn is een hotel met karakter waar we voor je klaarstaan zodat jij hier kunt relaxen en genieten van alles wat ons hotel en Texel te bieden hebben!

Gezellig bar in ons hotel
Relax in onze comfortabele 'huiskamer'
Gezellig bar in ons hotel

Faciliteiten bij Hotel Op Diek, Texel:

Eten en drinken op Texel

Ontdek de smaken van Texel tijdens het ontbijt, aan de koffietafel en bij een fijne borrel in ons hotel en bezoek een van de restaurants op het eiland voor een heerlijk diner.

Relaxen op Texel

Wil je relaxen door te ontspannen of kies je voor inspanning? Het kan allebei. In ons hotel zelf en natuurlijk overal op Texel is er volop gelegenheid voor rust en activiteit.

In het zuiden van Texel, vlakbij al het moois van ons eiland

Hotel Op Diek in Den Hoorn vind je in het zuidelijke puntje van Texel. Vlakbij de duinen, het ruige natuurschoon en op maar tien minuten fietsen van het strand. Wandelen, fietsen, golfen, paardrijden of parachutespringen, tijdens jouw verblijf op Texel zijn er meer dan genoeg activiteiten om je flink in te spannen en om te ontspannen. En struin je liever door een van de Texelse dorpjes op zoek naar leuke winkeltjes of kleine musea? Ook dan ben je hier op de juiste plek. Vanuit ons hotel is alles goed te bereiken en kun je aan het eind van de dag in de lounge, tuin of sauna weer nagenieten met een heerlijk drankje.

Boek nu jouw verblijf op Texel

Een verblijf op Texel is altijd een goed idee. Van stormachtige herfstdagen tot heerlijke zomerdagen waarbij de temperatuur nooit te heet is. Er is hier altijd wat te doen en je kunt altijd maximaal genieten. Boek dus nu een kamer in ons hotel. Bij rechtstreekse boekingen via deze site ontvang je direct 5% korting op de overnachtingskosten.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek