Texel gaat weer open!!

Kom snel genieten!

Het heeft een tijd geduurd, maar zo goed als alles gaat nu weer open. En dat is meteen een prima reden om weer een bezoek te brengen aan Texel! Of het nu voor een weekendje weg is of meteen een lekkere zomervakantie, we nodigen je uit om weer te komen genieten op Texel!

Texel weer open, kom genieten!
We zijn open!

Ook de binnenlocaties gaan weer open!

Ons hotel op Texel was het al, maar nu gaat alles om ons heen ook weer open. Niet alleen de terrassen, ook de restaurants mogen weer binnen gasten ontvangen. Net als de musea, galeries en heel veel andere binnenlocaties op ons mooie Waddeneiland. Of de zon dus stralend schijnt of dat het flink stormt, op Texel kun je weer van alles beleven!

Zeehondentochten & wadexcursies

Wil je liever buiten wat ondernemen? Dan is dat ook geen probleem. Met de maatregelen die nu versoepeld worden, komt alles ook weer een beetje op gang. De zeehondentochten en de wadexcursies mogen weer, net als verschillende andere excursies en rondleidingen.

Wadexcursies & zeehondentochten
Ontbijt in de lounge

Een Texels ontbijt staat voor jullie klaar in onze lounge!

Ook in ons hotel mag weer meer; een uitgebreid ontbijt met echte Texelse heerlijkheden staat weer als vanouds voor jullie klaar in onze lounge. Het terras buiten kan ook weer gebruikt worden en is het wat frisjes? Dan schuif je lekker binnen aan bij de bar voor een goed glas wijn of een lekker Texels biertje.

Volop ruimte en rust op Texel

Natuurlijk gelden overal nog wel de basisregels en zijn er beperkingen in het aantal deelnemers of gasten. Ook zal het afstand houden voorlopig nog niet van de baan zijn. Maar dat is hier eigenlijk nog nooit een punt geweest, op Texel is altijd al heel veel ruimte! En wil je voordat je ergens naartoe gaat even checken of het er toch niet te druk is? Dan is er nog de speciale Texel Map-app. Een handige app die ook informatie geeft over openingstijden. Wil je iets bezoeken waarvoor je moet reserveren? Dan kan dat ook via deze app.

Boek nu je verblijf op Texel

We hopen je snel weer te ontvangen in Hotel Op Diek. Heb je nog vragen of twijfels voordat je jouw komende vakantie of weekendje weg naar Texel boekt? Bel of mail ons dan gerust. We staan voor je klaar!

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM