Rustige herfst op Texel,

Rustige herfst op Texel, kom jij daar ook van genieten?

Dit jaar is alles anders dan anders, maar de herfst is hier als vanouds. Het waait, het stormt en het is heerlijk rustig. Ook, gelukkig, qua besmettingen. En dat maakt ons Waddeneiland nu een prima plek om er deze herfst toch nog even lekker tussenuit te zijn!

Volop ruimte op Texel

Natuurlijk gelden ook op Texel de RIVM-maatregelen. Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, is afstand houden hier geen enkel probleem. Ruimte zat! Ook zijn er nog steeds veel leuke restaurants geopend waar je na reservering, goed kunt eten. Of terrasjes waar een warme kop koffie of goed glas wijn voor je klaarstaan na een frisse strandwandeling. Wil je weten wat open is, waar het aangenaam rustig is en of er bijvoorbeeld wijzigingen zijn in openingstijden? Wij vertellen het je!

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

boek een last minute naar Texel

Veilig op Texel met de TexelMap app

Bovendien is er nu de handige TexelMap app waarmee je ook veilig van Texel kunt genieten. Deze praktische app vertelt je namelijk waar het druk is en waar niet. Ook geeft het tips voor activiteiten en kun je via de app een tijdslot reserveren voor de plek die jij wilt bezoeken. Leuke wandel- en fietsroutes staan er ook op. De app is gratis en werkt zowel bij Apple als Android smartphones. En natuurlijk zijn wij er ook voor je om je leuke tips en praktische informatie te geven.

Texel tijdens corona

Als eiland zijn we altijd wat afgezonderd van de rest, en dat merken we ook in de besmettingen. Gelukkig valt het hier, tot nu toe, mee. Daar zijn we heel blij mee en dat willen we graag zo houden! Vandaar dat we de genoemde RIVM-maatregelen ook hier nauwgezet volgen. Bovendien hanteren we in ons hotel nog extra coronamaatregelen, in lijn met het RIVM en het protocol van de sector Hotels op Texel. Meer over die maatregelen, lees je hier op onze site. En krijg je voor je geboekte verblijf ineens klachten? Dan vragen we je dringend om niet te komen en je reservering te verzetten naar een later moment.

boek een last minute naar Texel
boek een last minute naar Texel

Bezoek Texel deze herfst, boek nu je kamer bij Hotel Op Diek

Een vakantie naar de zon zit er de komende weken niet echt in. Tenzij die ineens hier op Texel schijnt, en dat zou zomaar kunnen. De herfst blijft verrassend en op Texel ben je nog steeds heel erg welkom. Boek dus nu je verblijf in ons hotel voor deze herfst. We staan zoals vanouds voor je klaar. Zien we je snel?

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek