Hotel Op Diek

Relaxed en comfortabel overnachten op Texel

Op vakantie of een weekendje naar Texel? Kom dan overnachten in ons sfeervolle hotel, een authentieke stolpboerderij met comfortabele en eigentijdse hotelkamers. Op Diek in Den Hoorn is een hotel met karakter waar we voor je klaarstaan zodat jij hier kunt relaxen en genieten van alles wat ons hotel en Texel te bieden hebben!

hotel-op-diek-relaxed-en-comfortabel-overnachten

Hotel Op Diek in ’t kort:

  • 23 comfortabele, eigentijdse hotelkamers

  • Sauna, te reserveren voor privégebruik

  • Uitgebreid ontbijt met Texelse producten

  • Volop gratis parkeren bij het hotel

  • Gratis bonenkoffie en thee, hele dag

  • Lounge & bar

  • Terras en tuin

  • Uitstekende gratis wifi, in het hele hotel en de tuin

Den Hoorn, in het zuiden van Texel

Hotel Op Diek vind je in het zuidelijke puntje van Texel in Den Hoorn. Een dorpje dat rechtstreeks uit de geschiedenisboeken lijkt te komen; klinkers in de straat, statige pandjes met een rijke historie en volop rust en ruimte. Hier vind je nog de echte eilanders, eigengereid en creatief. Maar ook exposities, goede restaurants en theatervoorstellingen. Op de zuidpunt van Texel is van alles te beleven maar kun je ook genieten van pure rust.

Den Hoorn op de zuidpunt van Texel

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

23 hotelkamers

23 hotelkamers

De 23 hotelkamers, een- en tweepersoonskamers zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Ze zijn comfortabel met elk een eigen badkamer. De kamers zijn recent vernieuwd en durven we gerust modern en sfeervol te noemen. Enkele kamers hebben een eigen balkon. Overal kun je de ramen openen om de frisse Texelse lucht naar binnen te laten waaien. En is het eens erg warm? Dan zorgen wij dat er een airco op de kamer gezet wordt.

Comfortabele lounge en bar

Beneden is de lounge met stoere, houten tafels en riante banken. Hier ontvangen we je ’s ochtends met een uitgebreid ontbijtbuffet maar we staan daar ook overdag voor je klaar. De hele dag door kun je hier een heerlijke koffie en thee pakken. Er is genoeg plek om lekker met een boek te zitten terwijl je uitkijkt op de Texelse weilanden en luchten. Of je schuift aan bij de bar voor een drankje. Van Texelse biertjes tot uitstekende borrels of een goed glas wijn, wij schenken het voor je in en als je wilt, vertellen we je wat leuke anekdotes over het eiland en geven je tips voor bijzondere adresjes.

Privésauna voor onze hotelgasten

In de kelder van ons hotel bevindt zich de sauna. Een privésauna die door onze hotelgasten gereserveerd kan worden à € 12.50 p.p. Hierin staan vier riante relaxstoelen, heb je de beschikking over badjassen en kun je gebruik maken van een grote stortdouche. Een heerlijke plek om te ontspannen of je spieren wat rust te gunnen na een dag fietsen of wandelen op Texel.

hotel-op-diek-overnachten-in-ons-sfeervolle-hotel
hotel-op-diek-texelse-gin-tx-in-de-bar-lounge
Sauna in het hotel op Diek

Vlakbij de duinen en het strand

Vanuit ons hotel ben je zo bij de duinen met al zijn ruige natuurschoon. En stap je op de fiets, dan ben je in slechts tien minuten op het strand. Wandelend in de duinen over de schelpenpaden en zandweggetjes ontdek je ongetwijfeld de vele historische ‘pareltjes’ zoals de grote vloedpalen die de vroegere eilandgrens markeren. Op ons rustige eiland zul je niet zo snel andere wandelaars tegenkomen maar mogelijk wel Schotse Hooglanders en misschien zelfs een koppel wilde paarden. Houd de blik dus op de horizon, er is hier genoeg te zien en te beleven!

“Prettig verblijf in een mooie omgeving”

Herma bron: BOOKING.COM

“Prima hotel in Den Hoorn, hier kom je tot rust in een leuk dorpje. Goede kamer, prima bed en heerlijk ontbijt. “

Maryem218 bron: TRIPADVISOR

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek