Lente op Texel

Ook nu kun je weer heerlijk van Texel genieten

Nog even en het is weer echt lente. Heb je na deze winter weer zin om er een paar dagen tussenuit te gaan? Kom dan uitwaaien op Texel en geniet van wat hier allemaal te zien is. Want ook al gelden de coronamaatregelen nog, ons mooie Waddeneiland blijft een fijne plek om te bezoeken. Ook deze lente!

Geniet van Texel in de lente!
We zijn open!

We zijn open!

Corona zet weliswaar alles op slot, maar ons hotel op Texel is gewoon open. Natuurlijk met alle nodige maatregelen maar we bieden je nog steeds een fijne plek van waaruit je Texel op jouw tempo kunt ontdekken.

Geniet van je Skuumkoppe op het terras

Wat er te doen is deze lente op Texel? Genoeg! Wandelen, fietsen, hardlopen en bij mooi weer zelfs al een paar uurtjes strand zijn altijd mogelijk. En als het meezit, gaan met Pasen de terrassen weer open. Waar kun je dan beter zijn dan op Texel zodat je als eerste op het terras zo’n Texels Skuumkoppe kunt bestellen?!

Binnenkort weer op het terras met een Skuumkoppe?

Lammetjes op Texel

De lente is natuurlijk ook het moment om Texels’ trots te zien: de vele lammetjes die dan op ons eiland geboren zullen worden en de weilanden ingaan. De eerste lammeren zijn er alweer, dus zodra je naar Texel komt deze lente, kun je ze tijdens een wandeling of fietstocht overal weer zien.

Ontbijt wordt geregeld

De maatregelen die we in ons hotel nemen, staan hier op de website beschreven. Voor het ontbijt wordt gezorgd en voor de overige maaltijden zijn er diverse restaurants in de omgeving waar een lunch en/of diner besteld en afgehaald kan worden.

Kom lekker relaxen op Texel vanuit ons hotel

Ben je wel toe aan een paar dagen lekker relaxen en genieten van heerlijke natuur, strand, zee en wind? Kom dan snel naar Texel. In hotel Op Diek staan we voor je klaar, je kamer boek je het beste rechtstreeks op onze site. Zien we je binnenkort?

Nog vragen over de coronamaatregelen voor jouw verblijf op Texel?
We horen ze graag!

We hopen je snel weer te ontvangen in Hotel Op Diek. Heb je nog vragen of twijfels voordat je jouw komende vakantie of weekendje weg naar Texel boekt? Bel of mail ons dan gerust. We staan voor je klaar, op afstand maar net zo persoonlijk als altijd!

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM