Bezoek Texel in 2022!

En relax met volop rust en ruimte op dit mooie Waddeneiland

Niets is zeker deze tijd, behalve dat Texel een fijn eiland is en blijft. Hier vind je rust, ruimte en kun je relaxen en bijkomen. Wat er in de wereld ook gebeurt. Bezoek dus snel Texel weer, wij heten je van harte welkom!

Texel weer open, kom genieten!
We zijn open!

Boek nu al voor 2022

In december zijn wij even dicht, tot en met de kerstdagen. Vanaf 27 december gaan we dan weer open. Wil je nu al boeken voor een volgend verblijf in ons hotel? Dan kan dat direct via onze site! Boek nu online en je ontvangt meteen een korting van 5% op je verblijf.

Altijd mooi op Texel!

Kom je in 2022 naar Texel? Wij heten je van harte welkom! Hier is altijd iets te doen met de mooie natuur die al bij de voordeur begint. Een strandwandeling, struinen door de duinen of fietsen van oost naar west of van noord tot zuid. Het kan op ons mooie Waddeneiland!

Wadexcursies & zeehondentochten
Ontbijt in de lounge

Oud en Nieuw op Texel? Relaxed bij hotel Op Diek!!

Of kom je de laatste week van het jaar nog naar ons mooie, rustige eiland? Dan weet je in ieder geval zeker dat je het nieuwe jaar uitgerust en ontspannen begint. Een prima start van het nieuwe jaar als je het ons vraagt! Boek nu de week na Kerstmis en je brengt ook Nieuwjaarsdag op Texel door. Of kies voor alleen het weekend van het nieuwe jaar, de aankomst is dan op oudjaarsdag en na alle nieuwjaarsdrukte ga je weer naar huis. Relaxed toch?

Fijne feestdagen en een goed 2022!

Of we je binnenkort op Texel in ons hotel weer zullen zien of ergens in de loop van 2022, we wensen je nu alvast hele fijne feestdagen en een heel goed, gezond en gelukkig nieuwjaar! We staan voor je klaar om je snel weer bij hotel Op Diek te ontvangen en je een heerlijk verblijf op Texel te bezorgen.

Tot snel!

hotel-op-diek-texel-handtekening-sidny-en-jeannette
Ontbijt in de lounge

Boek nu je verblijf op Texel

We hopen je snel weer te ontvangen in Hotel Op Diek. Heb je nog vragen of twijfels voordat je jouw komende vakantie of weekendje weg naar Texel boekt? Bel of mail ons dan gerust. We staan voor je klaar!

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM