Weekje Texel

Een week lang genieten op Texel

Texel mag dan wel een eiland zijn, op dit grootste Waddeneiland is van alles te doen! Reden genoeg dus om een weekje Texel te boeken. En kies je daarbij voor ons arrangement ‘Weekje Texel’, dan zorgen wij dat je van die week ook maximaal kunt genieten.

Weekarrangement bij hotel op Diek
Ons hotel heeft een privésauna

Thuis voelen bij Op Diek

Een week lang is een hotelkamer van Hotel Op Diek jouw huis op Texel. Een uitvalsbasis waar jij je al snel thuis zult voelen. Ons hotel is namelijk een verbouwde stolpboerderij met authentieke details in een comfortabele en eigentijdse omgeving. Van een heerlijke privésauna in de kelder waar je kunt ontspannen na een intensieve wandeling of pittige fietstocht tot een comfortabele lounge waar je geniet van heerlijke koffie of een Texels speciaalbiertje. En voor het eten ’s avonds kun je terecht bij de vele restaurants in onze nabije omgeving; van de nieuwste hotspots tot een heus Michelin-restaurant om de hoek.

Voor een rustig verblijf

Tot rust komen tussen de duinen, schapen en de natuur? Dat kan in ons hotel in Den Hoorn. Je vindt ons weliswaar in het centrum van dit dorp, maar zodra je de straat uitloopt sta je al in het duingebied en kun je naar het strand wandelen of fietsen. Ook heb je vanuit ons hotel een vrij uitzicht op de weilanden waar je ongetwijfeld wat Texelse schapen zult spotten.

Activiteiten op Texel

Of er wel wat te doen is op Texel? Wij kunnen je meer suggesties geven dan je tijd hebt, zelfs als je hier zeven dagen verblijft! Vaar bijvoorbeeld eens mee met een garnalenkotter. Ga winkelen in Den Burg , wandelen in de duinen, paardrijden op de stranden of spot vogels in een van de vele natuurgebieden die Texel rijk is. En is het lekker weer? Dan is een dagje strand natuurlijk een absolute aanrader. Voel het zand tussen de tenen en geniet van onze eindeloze vergezichten.

Een nachtje Texel?

Ook als je maar de tijd hebt voor een nachtje Texel, ben je bij ons natuurlijk van harte welkom.
Boek jouw nacht dan wel telefonisch.
Je kunt daarvoor telefonisch contact met ons opnemen: +31 (0)222 – 319 262.

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek