Weekendje Texel

Een weekendje weg, naar Texel

Er even tussenuit, dat kan met een weekendje Texel. Boek ons arrangement en we laten je in die korte tijd maximaal genieten van wat dit mooie eiland te bieden heeft terwijl je tussendoor heerlijk relaxt in ons comfortabele hotel in Den Hoorn.

boek een weekendje texel
Texels Skuumkoppe op het terras bij hotel op Diek

Relaxen met een Texels Skuumkoppe

Soms heb je niet veel tijd, maar wel veel behoefte aan ontspanning en rust. En die vind je bij ons. Tijdens jouw korte verblijf in ons hotel staan al onze faciliteiten en comfort tot jouw beschikking. Of je nu wilt relaxen in de lounge met een Texels Skuumkoppe of een inspannende fietstocht maken door de duinen die hier vlakbij al beginnen, het kan allemaal. En wil je na het fietsen, wandelen, zwemmen of andere activiteit lekker ontspannen? Dan boek je de privésauna om in alle rust weer helemaal bij te komen.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

Mooiste plekken bezoeken

Ook al ben je maar twee of drie dagen op ons mooie Waddeneiland, je bent dan wel in de gelegenheid om de mooiste plekken te bezoeken of de meest aantrekkelijke excursies te volgen. Van wadlopen of een tocht met een garnalenkotter tot een prachtige wandeling door de duinen en natuurgebieden of zeehonden begluren vanachter een kijkwand. Tja, je zult een keuze moeten maken maar wij adviseren je graag wat het mooiste is om te doen op het moment dat jij er bent. En natuurlijk ben je meer dan welkom om snel weer terug te komen voor een nieuw verblijf in ons hotel!

Comfortabele kamers

Hotel Op Diek is een authentieke stolpboerderij die verbouwd is tot hotel en recent een eigentijdse update heeft gekregen. Hier heb je alles binnen handbereik om even helemaal tot rust te komen met comfortabele kamers, een sfeervolle lounge en onze heerlijke tuin. Elke ochtend staat een vers ontbijt op je te wachten zodat je vol energie de dag aankunt. En ben je op zoek naar een goed adres voor het diner? Dan raden wij je graag een van de restaurants in de buurt aan.

Boek nu jouw weekendje Texel!

Ben jij wel toe aan een paar dagen rust? Kies er dan voor om er echt even uit te zijn en boek jouw weekendje Texel bij ons hotel. Wij ontvangen je graag en zorgen ervoor dat je je hier helemaal thuis voelt!

Lekker weekendje weg op Texel

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM