Compleet seizoensarrangement

Relax in ons hotel op Texel

Elk seizoen is mooi op Texel. Het verrast je en verwarmt je, of je nu in de lente of herfst komt. Wil je uitwaaien in het najaar of de winter? Zonnen op het strand in de zomer? Of liever genieten van de rust tijdens het vroege voorjaar of de nazomer? Elk moment is de moeite waard om Texel te bezoeken. Boek dus nu jouw verblijf bij Op Diek, een sfeervol en comfortabel hotel op Texel en profiteer van ons complete seizoensarrangement.

Texel als thuis voor 5 dagen
Hotel op Diek seizoensarrangement

Het beste van Texel, wanneer je ook komt

Op Texel zijn we vrij nuchter. Ons seizoensarrangement is dan ook weersbestendig en geschikt voor elk seizoen. Maar we passen het wel aan het jaargetijde aan. Zo heb je met dit arrangement altijd het beste van wat er op dat moment op Texel te beleven valt!

Compleet pakket in een boeking

Kies je voor het seizoensarrangement van ons hotel op Texel, dan heb je een compleet pakket in een boeking! Dit arrangement bestaat uit:

  • 3 overnachtingen

  • 1x privégebruik sauna

  • 3 dagen fiets

  • Fiets- en wandelkaart

  • Persoonlijke tips en advies voor de leukste activiteiten of excursies van dat moment

Lammetjes knuffelen, Waddenexcursies bij zonsondergang, Sterrennachten en de Vogeltrek, o.a.

In het voorjaar kun je hier lammetjes knuffelen en zomers zijn er waddenexcursies bij zonsondergang. Kom je in de herfst? Dan kun je de vogeltrek aanschouwen, een bijzondere periode waarin honderdduizenden vogels Texel passeren op weg naar het zuiden. En in de winter zijn hier kerstmarkten, wandelingen met de boswachter en kijkavonden bij de sterrenwacht. En misschien, heel misschien kun je hier zelfs weer eens schaatsen in de prachtige Texelse natuur.

Boek ons hotel op Texel, pak de boot en relax!

Kortom, wat voor seizoen het ook is, boek ons hotel, pak de boot en laat je verrassen door Texel. In ons aangename hotel kun je drie dagen lang relaxen, genieten en gebruik maken van al onze faciliteiten. En boek je rechtstreeks via onze site? Dan ontvang je 5% korting op de overnachtingskosten.

Pak de boot en boek een arrangement

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM