Midweek Texel

Texel als thuis voor 5 dagen

Op sommige plekken voel je je meteen thuis, en dat geldt zeker voor Texel! Wij ontvangen je graag voor het arrangement ‘Midweek Texel’ op dit mooie Waddeneiland waar ons hotel in Den Hoorn vijf dagen lang jouw thuis zal zijn.

Relaxen of actief bezig zijn

Op Texel is zoveel te doen dat een weekendje eigenlijk te kort is. Wil jij ook de tijd hebben om het grootste Waddeneiland op je gemak te verkennen? Dan kom je voor een midweek naar ons toe. Of je nu wilt relaxen of juist een paar dagen lekker actief wilt zijn, het kan allemaal.

Texel als thuis voor 5 dagen
Hotel op Diek vlakbij het strand

Duinen, strand en natuur vlakbij

Op Diek vind je midden in Den Hoorn, maar loop de straat uit en je staat in de duinen. Of pak de fiets die je hier vlakbij kunt huren en je bent in tien minuten op het strand. Ook vind je vlakbij ons hotel de Mokbaai, een kweldergebied, en de Geul, een vallei tussen de duinen. In deze natuurgebieden die behoren tot het Nationaal Park Duinen van Texel, heb je grote kans om heel veel vogels te spotten zoals lepelaars, aalscholvers en meeuwen. Maar ook Schotse Hooglanders en Exmoorpony’s kunnen hier je pad kruisen. Wil je een groot deel van dit gebied bekijken of echt dichtbij de vogels komen? Ga dan mee met een excursie.

Van wadlopen tot culinair genieten

Natuurlijk kun je hier ook gaan wadlopen, fietsen, wandelen of winkelen in een van de andere dorpen op Texel. Wekelijks hebben we in ons hotel overzichten van de activiteiten en excursies die georganiseerd worden. Wil je wel eens culinair bezig zijn met de ingrediënten van de Wadden? Meld je dan aan voor een kookworkshop. Geniet je liever van de culinaire bezigheden van een ander? Dan zijn er volop goede restaurants in de nabijheid van ons hotel, waaronder zelfs een Michelin-restaurant op loopafstand. Kortom, een midweek op Texel is amper genoeg om alles te doen wat je hier kunt doen. Maar het is zeker een goed begin!

Boek nu jouw midweek Texel!

Geniet volop van alles wat Texel jou te bieden heeft en boek nu jouw midweek op Texel! Onze mooie stolp is dan voor vijf hele dagen ook jouw thuis.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek

“Vriendelijke mensen..mooie schone kamers …heerlijk bed…rituals in de badkamer…uitstekend ontbijt…”

Anita Zanting bron: BOOKING.COM

“We hebben hier een heerlijk ontspannen verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar!”

Jojanneke bron: BOOKING.COM