Arrangementen

Bij ons hotel op Texel

Ga er even tussenuit, voor een weekendje, midweek of als het kan zelfs een week. Bij ons aangename hotel op Texel. Hier is alles aanwezig om heerlijk te ontspannen en te genieten van de rust en ruimte terwijl er ook zoveel te doen is dat je elke dag weer actief bezig kunt zijn. Het hele jaar door…

Ons hotel in den Hoorn

Arrangementen voor elk bezoek aan Texel

Ontdek en geniet van het typische eilandgevoel! Boek nu het arrangement van jouw keuze en we zien je snel hier op ons mooie Texel!

Hotel Op Diek, Den Hoorn – Texel

Hotel Op Diek is een sfeervol hotel, gelegen in Den Hoorn in het zuiden van Texel. We zitten middenin het centrum maar kijken uit op de weilanden. En loop je hier de straat uit, dan beginnen de duinen al. De kwaliteit van ons dorp zit dus niet in de grootte maar in de rust die je overal vindt. En ben je op zoek naar een goed restaurant? Dan zal de ruime keus in ons dorp je nog verrassen!

Hotel op Diek gelegen in Den Hoorn
Hotel op Diek ons hotel jouw thuis

Ons hotel, jouw thuis

Ons hotel kun je altijd boeken voor een kort of langer verblijf. Wil je een weekendje naar Texel? Je bent welkom. Heb je meer tijd en kom je voor een midweek of zelfs een hele week? Dan ontvangen we je natuurlijk net zo graag. Ons hotel is jouw huis voor de tijd van jouw verblijf, en wij doen er alles aan om jou ook dat echte thuisgevoel te geven.

Boek direct en ontvang korting

Elk arrangement is online te boeken via onze site. Boek je direct, dan ontvang je 5% korting op de overnachting. Vul hiervoor de kortingscode ‘hotelopdiek’ in op het boekingsformulier.

Ben je hier al eerder geweest? Boek dan ook rechtstreeks en ontvang als terugkerende gast een korting van 10% op de overnachting.

Boek direct en ontvang 5% korting

Gebruik de kortingscode: hotelopdiek